Own it!

Posted on | November 21, 2013 | No Comments

Second black & white collage. Mixed media, acrylic paint, paper, bandage, thread, phonebook snippets.

Don’t Panic

Posted on | November 21, 2013 | No Comments

I’m participating in a e-course called 30 Days of Collage organized by Stephanie Levy. Here is my first collage. #Blackandwhite #MixedMedia #30DaysofCollage.

Egmond Advies

Posted on | January 31, 2013 | 1 Comment

Voor Egmond • Advies heb ik een heel leuk logo en bijpassende huisstijl mogen ontwerpen. Ik had geheel de vrije hand. Het enige wat vaststond was de bedrijfsnaam en dat ik het ontwerp ‘moest’ maken.

Egmond • Advies levert arbeidsdeskundig advies zoals ze het zelf omschrijft: “Als arbeidsdeskundige ben je actief in de driehoek mens, werk en inkomen. Kort gezegd geef ik aan de hand van de specifieke omstandigheden van de persoon en het bedrijf advies over de stappen in re-integratie die genomen kunnen en moeten worden.”

De persoon staat centraal en wat vooral belangrijk is dat de persoon zich (weer) goed voelt. Vandaar het logo met het blije figuur die een gat in de lucht springt. Ik heb gekozen voor felle stoere kleuren. In de huisstijl is ook nog een strepen patroon gebruikt, afwisselend gebruikt met een volvlak oranje.

Naturaine

Posted on | December 12, 2012 | No Comments

Vanaf vandaag is de webwinkel Naturaine online! Catchydesign heeft het logo voor deze winkel met organische en natuurlijk producten mogen ontwerpen.

“Naturaine selecteert persoonlijk de beste organische en natuurlijke producten die er verkrijgbaar zijn. Producten die samengesteld zijn met duurzame en meest pure ingrediënten. Producten voor uw gehele lichaam die geproduceerd en ontwikkeld zijn door producenten met net zo’n grote passie voor natuur als Naturaine. Vele van deze producenten investeren een gedeelte van de omzet weer terug in de natuur, zodat ook volgende generaties gebruik kunnen maken van de krachten van de natuur.”

Gefeliciteerd Loraine, en veel succes!

CONCREDA

Posted on | November 13, 2012 | No Comments

De heren van Bouwgrip zijn nog een bedrijf begonnen. In samenwerking met
KIK architecten zijn zij CONCREDA gestart.

Catchydesign heeft naar aanleiding van een aangeleverde schets, het logo en de huisstijl voor de heren mogen ontwerpen. Het logo heeft een rustige, ontspannen ‘lazy’ uitstraling die wordt versterkt door de diepe blauwe kleur in het drukwerk en de eenvoudige lijnvoering.

Catchydesign wenst CONCREDA veel succes.

 

Logo winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer

Posted on | November 7, 2012 | No Comments

Op 7 november was het zover en werd het vernieuwde winkelcentrum De Vlieger in Rokkeveen, Zoetermeer op feestelijk wijze geopend door de burgemeester.
Ik had het genoegen om een nieuw logo te maken. Trefwoorden waren: fris, modern en duidelijk leesbaar (dat liet in de oude versie nl nogal te wensen over).

Catchydesign heeft een logo ontworpen met een krachtig en duidelijk letterbeeld en een vlieger als beeldelement. Uitgangspunt is de de lokatie van het winkelcentrum, in de kleurenbuurt en aan de Groen Blauwlaan. De letters zijn geschreven in groen en blauw, de slinger van de vlieger heeft alle kleuren van de regenboog.

Speciaal voor toepassing op de langwerpige vlaggen is er ook nog een verticale variant op het logo gemaakt. (Nu alleen nog een goed moment vinden om het resultaat op foto vast te leggen.)

Hoera! daar is Ilja

Posted on | May 1, 2012 | No Comments

Catchydesign heeft weer een bijzonder leuk geboortekaartje mogen ontwerpen voor Ilja. Het afwijkende formaat (21x10cm), het gebruik van wat vergrijsde kleuren en de combinatie met de illustratie maken het kaartje niet alleen ‘schattig’ maar ook stoer en apart. Het ventje is speciaal voor de nieuwe ouders getekend en heeft hun persoonlijke trekjes; het stoere kapsel van mama en de kledingstijl van papa. Speciaal voor de gelegenheid heb ik ook nog een canvas geillustreerd om de babykamer ook nog een extra persoonlijk tintje te kunnen geven.

DierenDorpDieren

Posted on | April 13, 2012 | No Comments

Sommigen van jullie hadden het al gezien op Facebook maar in samenwerking met FWa Drukwerk ben ik begonnen aan een vrolijke reeks illustraties van dieren die op kaarten en canvas afgedrukt gaan worden. De illustraties worden met liefde digitaal getekend in Adobe Illustrator en hebben allemaal een kleine overeenkomst, kun jij ‘m vinden? Voor de verkoop van de producten wordt er nu hard aan een webwinkel gewerkt. Hieronder al vast een voorproefje!

Wat is jou lievelingsdier? En zou je deze canvasjes zelf kopen of aan iemand kado willen doen? Alle suggesties, op- of aanmerkingen zijn van harte welkom.

Bouwgrip in een nieuw jasje

Posted on | April 3, 2012 | No Comments

Bouwgrip gaat verhuizen en dat was voor Catchydesign reden om aan de slag te gaan met de huisstijl (briefpapier, visitekaartjes en enveloppen) want verhuizen betekend een nieuw adres. Tijdens deze werkzaamheden groeide de wens vanuit Bouwgrip om de hele ‘look’ te actualiseren en een beetje op te frissen.

Het oude 3D logo die als een soort ‘tag’ of diapositief in een balk was uitgevoerd is grotendeels vervangen door het 2D logo dat al gebruikt werd op de enveloppen. Een projectfoto is toegevoegd aan de huisstijl, wat de huisstijlelementen met elkaar verbind.

Het drukwerk is via een milieuvriendelijke drukmethode met plantaardige inkten gedrukt op FSC goedgekeurd papier.

Ondernemersvereniging Benthuizen

Posted on | November 30, 2011 | No Comments

Logo Benthuizer Ondernemers Vereniging

Catchydesign is gevraagd om een logo te ontwerpen voor de Benthuizer Ondernemers Vereniging. Vanaf 1 juni 2011 hebben de ondernemers uit Benthuizen zich verenigd. “Men wil samenwerken om de klant meer te kunnen bieden.” Trefwoorden bij het ontwerpen van dit logo: fris, modern maar het dorpsekarakter van Benthuizen moet ook een plekje krijgen.

In het ontwerp is een gedeelte van het wapen van de Gemeente Benthuizen verwerkt. De negen witte blokken bovenaan referen aan de turfblokken uit het oorspronkelijke wapen. De negen turven komen uit het wapen van de familie Oem van Wijngaarden, waaruit van 1595-1700 de heren van Benthuizen stamden. Het onderste wapendeel is ontleend aan het wapen van Rotterdam. Deze stad kocht in 1700 de heerlijkheid Benthuizen. De gekantelde accolade en vierkante haak suggereren de vorm van een wapen schild. Het groen vormt de link met het Groene Hart.


keep looking »