Fotopanelen Hotel Lumen | Zwolle

lobbylumen_1

Tijdens de officiële opening van Hotel Lumen te Zwolle is één van de drie fotocollage’s die de lobby van het hotel sieren onthuld en gebruikt om de verbinding met de stad Zwolle weer te geven. Het hotel is gelegen aan de rand van Zwolle pal naast het voetbalstadion van FC Zwolle.

paneel-1
de_onthulling

De collage’s laten de stad zien door mijn ogen. Wat viel mij op en wat is interessant voor bezoekers van het hotel om te gaan bekijken in de stad. Bij de receptie is een plattegrond van Zwolle met daarop de lokaties waar de foto’s gemaakt zijn verkrijgbaar. Op elke verdieping hangen er in de nissen naast de lift ook nog eens twee panelen, dit zijn uitwerkingen van de collage’s beneden.

lobbylumen_2

In het atrium is de ‘Adam’ van Rodin in foto’s ontleed. Dit beeld staat in hartje Zwolle voor het Stadhuis.

adam_rodin_atrium

Alle 29 fotopanelen in het hotel kenmerken zich door de blauwpaarse randen die alleen vanaf de zijkant zichtbaar zijn.

Tags: ,